Neuroterápia és biofeedback...a modern agykontroll Békéscsabán.

Blue Orange Black

Bejelentkezés, további info:
(+36)(30) 60-58-58-9

Információ távolból érdeklődőknek.

csabagyngyeCentrumunk Békéscsabán működik. Hazánk sajnálatosan torz geopolitikai térképe miatt e weboldalt is leginkább budapesti (ill. még távolabbi) érdeklődők böngészik.

Szolgáltatásunk leginkább elhúzódó tréning-jellegű, ezért ilyen fizikai távolság mellett kevés valódi megoldást tudunk kínálni. A távolból érdeklődők számára csak néhány korlátozott lehetőséget tudunk kínálni.

A stressz-szint felmérése egy ülésre korlátozódik, ahol pontosan behatároljuk, kinek lehet indokolt további lépéseket tennie a várható betegségek megelőzésére. A stressz-kezelő technikákhoz otthoni gyakorlásra kifejlesztett eszközöket tudunk bérbe adni, így lehetőségünk van bizonyos tréningeket "távvezérléssel" irányítani.

A neurofeedback kezelések a Centrum eszköztára nélkül nem végezhetők, ezért a neuroterápia ismétlődő, sorozatos tréning jellege miatt távolról érkezőket gyakorlatilag nem tudunk kiszolgálni.

Az előzetes telefonos konzultációk során meglehetősen pontosan körvonalazhatók az elvárások melyekkel hozzánk fordulnak. Ezek alapján (illetve az aktuális kapacitásunk függvényében) viszonylag pontosan megítélhető, hogy az adott problémára tudunk e segítséget kínálni.

A terápiás csomagokat mindig céltudatosan és az egyéni igényekre szabottan tervezzük, melynek alapja az első neuroterápiás felmérés. Igényével keressen bizalommal. Elérhetőségek.