Neuroterápia és biofeedback...a modern agykontroll Békéscsabán.

Blue Orange Black

Bejelentkezés, további info:
(+36)(30) 60-58-58-9

Stressz-kezelés távirányítással.

Neuroterápiás Centrumunk az otthoni stressz-kontroll elsajátítására, begyakorlására is lehetőséget biztosít. A hozott probléma, a kórtörténet és a stressz-faktor felmérés alapján igény esetén olyan terápiás tervet készítünk, melynek gerincét az otthoni gyakorlás képezi.

gsr2Számos olyan termék van kereskedelmi forgalomban, melyet a stressz-tünetek kontrolljára terveztek, és alkalmasak otthoni használatra.

Amennyiben a felmérésünk alapján a stressz-betegség kezelésére alkalmas technika lehet a bőrvezetés biofeedback, vagy a szívkoherencia tréning, úgy ezek betanítását követően otthoni gyakorlásra szánt, személyes segédeszközöket tudunk kihelyezni, melyekkel az otthoni tréning terv szerint elvégezhető.


A bőrvezetés biofeedback otthoni gyakorlására a kanadai Tought Technology cég GSR-2 eszközét kínáljuk. A technika elméletét, élettani hatásait és gyakorlatát az első találkozás alkalmával bemutatjuk, és betanítjuk az eszköz használatát. Ezt követően a kihelyezett eszközzel ütemterv szerint otthoni gyakorlások következnek. A tréning eredményét néhány hét gyakorlást követően áttekintjük, és szükség  szerint korrigáljuk a terápiás tervet.

 

emwave2A szívkoherencia tréning talán a leghatékonyabb stressz-kezelő technikánk. A gyorsan elsajátítható gyakorlat eredménye napokon belül érezhető, és rendkívül meggyőző. Az ottoni szívkoherencia gyakorlásra a nagy múltú, prominens Heartmath cég otthoni gyakorlásra kifejlesztett termékeit adjuk otthonra. (emWave-2 és emWave Pro trainer) A gyakorlások eredménye a cég által gondozott internetes felületen (HeartCloud) on-line követhető, ami rendkívül látványosan mutatja a haladást.
A szívkoherencia tréning könnyen átlátható, egyszerű kezelői felületen is nyomon követhető, de élvezetes, látványos grafikus animációk is segítik megteremteni az egészséget helyreállító, relaxált tudatállapotot, melyet természetesen pozitív érzések, és örömteli emlékképek kísérnek.

cefalyA tenziós és migrén típusú fejfájás kontrolljára a belga fejlesztésű Cefaly idegstimulátort ajánljuk. Az elektro-terápiás eszköz a homloktájéki idegek ingerlésével csökkenti az agy ingerlékenységét, és serkenti az endorfin típusú belső fájdalomcsillapítók termelődését. A kihelyezett terápiás eszköz napi használatával hatékonyan csökkenthető a fejfájások gyakorisága és súlyossága.

 

Érdeklődjön, és tájékozódjon tehát, mert könnyen lehet, hogy a stressz-tünetek kontrollja karnyújtásnyira van otthonától!